Het online bestellen van de nieuwste fashion, de hipste dameskleding en de mooiste interieuritems doe je natuurlijk bij Reinders FoodFashion. Naast dat je jouw favoriete Reinders dameskleding online kunt bestellen, is het ook mogelijk om de items in onze winkel te passen en te kopen. Onze kledingwinkel in Beverwijk biedt jou namelijk alles wat jouw modehart begeert. Zo vind je gegarandeerd jouw nieuwe outfit bij ons.

New arrivals

Jouw favoriete fashion items online bestellen bij Reinders Foodfashion

Is het hoog tijd om jouw garderobe een update te geven? Wekelijks voegen wij de mooiste en meest trendy fashion items aan onze collectie toe die je eenvoudig online kunt bestellen of kunt passen in onze kledingwinkel in Beverwijk. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en inspireren alle modeliefhebbers met de Reinders kleding uit ons assortiment. Naast dat wij trendy dameskleding online verkopen, vind je bij ons ook de leukste schoenen, sieraden, accessoires en verschillende interieuritems. Bij Reinders Foodfashion vind je het dus allemaal!

Laat je inspireren

Bezoek je onze kledingwinkel in Beverwijk, dan geven we jou graag persoonlijk modeadvies. Wij nemen de tijd voor onze klanten en zorgen dat jij tevreden en met de mooiste kleding weer onze Reinders Foodfashion shop verlaat. Wij laten je zien hoe je eindeloos kunt combineren met onze kleding en accessoires en voorzien jou van een outfit waarmee je overal de show steelt.

Eenvoudig jouw Reinders kleding online kopen

Heb jij de fashion items en dameskleding gevonden die je graag online wilt bestellen? Het online kopen van jouw favoriete Reinders kleding is bij ons heel eenvoudig. Selecteer jouw favoriete fashionitems en plaats deze in de winkelmand. Heb jij een bestelwaarde vanaf € 75,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Bovendien verzenden wij bestellingen op werkdagen voor 17.00 uur dezelfde dag nog, waardoor je het de volgende dag al in huis hebt. Zo hoef je nooit lang op jouw bestelling te wachten. Uiteraard is het ook mogelijk om onze kledingwinkel in Beverwijk te bezoeken. Veel shop plezier!