Reindersfoodfashion BEEF WELLINGTON

⭐️BEEF WELLINGTON🌟🎁❤️ dit is een typisch kerst gerecht, ik vind het één van de lekkerste vleesgerechten, ossenhaas uit de oven met bladerdeeg. Iedereen (ook ik) dacht altijd dat het een heel moeilijk gerecht was, maar dat valt hartstikke mee! Iedereen kan dit maken. Ik heb net als altijd mijn ossenhaas bij @steakiteasynl besteld. Online en thuisbezorgd!

BEEF WELLINGTON maken met het lekkerste vlees? bestel dan snel je vlees bij www.steakiteasy.nl Voor veel meer heerlijke recepten koop dan hier het nieuwe kookboek van Romelia Reinders.

Recept Afdrukken
BEEF WELLINGTON
BEEF WELLINGTON
Porties
Ingrediënten
  • 600 gram Ossenhaas
  • 2 el grove mosterd
  • 1 pakje bladerdeeg
Porties
Ingrediënten
  • 600 gram Ossenhaas
  • 2 el grove mosterd
  • 1 pakje bladerdeeg
BEEF WELLINGTON
Instructies
  1. Zorg voor een groot stuk ossenhaas (+/- 600 gram), verdeel zout en peper over het stuk ossenhaas en bak die aan alle kanten even aan in de pan, dit duurt in totaal ong 10 min. Leg het vlees even op een bord om af te koelen. Pak een stuk bakpapier erbij en leg dat in je ovenschaal, rol 270 gram bladerdeeg uit op het bakpapier en besmeer met een beetje mosterd. Snij 1 strookje van het bladerdeeg af om vormpjes ervan te kunnen maken. Als het vlees goed is afgekoeld, dep het even goed af zodat er niet teveel vocht van het vlees afkomt. Leg dan het stuk vlees midden in het bladerdeeg en vouw het zo strak mogelijk dicht. Let erop dat het vlees overal bedekt met bladerdeeg. Vervolgens draai je hem om en smeer je het stuk in met eigeel, als je vormpjes van het strookje bladerdeeg hebt gemaakt leg je die erop en die smeer je ook in. Nu kan het prachtige kunstwerkje de oven in voor 30/40 minuten op 200 graden zodra de bladerdeeg goudbruin is haal je hem eruit en is het vlees medium. Precies zoals de meest het lekker vinden. Eet smakelijk allemaal! fijne feestdagen alvast!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.