Bestellen & Bezorging

Reinders kleding online bestellen

In de webshop van Reinders Foodfashion kun je eenvoudig en snel de mooiste Reinders kleding bestellen. Wij hebben een uitgebreid assortiment waardoor jouw nieuwe outfit er altijd bij zit! Geef jouw kledingkast een update door het bestellen van mooie Reinders kleding in onze webshop. Van jeans tot schoenen en van sieraden tot interieuritems: wij hebben het allemaal. Bestel nu en ervaar onze uitstekende service!

Een snelle levertijd wanneer je onze Reinders kleding wilt bestellen

Wanneer je jouw Reinders kleding op een werkdag voor 17.00 uur gaat bestellen in onze webshop, doen wij ons uiterste best om jouw bestelling dezelfde dag nog te verzenden. Zo kun je jouw nieuwe sweater zo snel mogelijk aan. Omdat de producten soms niet voorradig zijn, kan de levering van jouw bestelling soms iets langer duren.

Verzendkosten voor jouw pakket

Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengt RFF (Reinders Foodfashion) voor brievenbuspakjes € 3,25 en voor een pakket € 4,95 in rekening. Vanaf € 75,- is de verzending gratis. Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling. RFF behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door PostNL of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.

Bestel jouw nieuwe kleding vandaag nog online

Heb je leuke kleding, zoals een broek van het merk Reinders gevonden of wil je mooie Bronx boots bestellen? Twijfel dan niet en plaats vandaag nog jouw bestelling! Wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.