Flared pants kopen

Flared pants kopen

Ga mee met de grootste trend van dit seizoen door flared pants te kopen. Deze heerlijke broeken zitten niet alleen comfortabel, maar zijn ook nog eens super fashionable! Bij Reinders FoodFashion scoor jij gemakkelijk deze broeken.

Flared pants online kopen

Wij zijn al helemaal verkocht aan de flared pants die je in verschillende varianten kunt kopen. Daarom vind je in ons assortiment flared pants in uitdagende dierenprints en basic kleuren. Combineer de broeken met een trui, een bedrukt T-shirt of een topje. Draag er plateau sneakers onder of combineer deze hippe broek met een paar classy hakken voor een prachtige look. We geven je in onze winkel graag advies wanneer je een flared pants wilt kopen. Dan helpen we je met de styling en maken we de look compleet met verschillende accessoires.

flared pant leopard

Bezoek onze winkel voor advies

Ben jij benieuwd naar onze collectie met mode musthaves? Wij ontvangen je graag in onze winkel in Beverwijk. Daar kijken we met je mee tijdens het uitkiezen van de leukste outfits van de hipste merken, zoals Most Wanted en Loavies. Wij hebben aan onze bar van maar liefst acht meter lang regelmatig lekkere hapjes klaarstaan en schenken graag een kopje koffie voor je in. Voor de bezige bijtjes onder ons is het natuurlijk ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen.