Exclusieve Foodparty’s

Heb jij een feestje, etentje of high tea en weet je niet wat je moet maken of heb je hulp nodig? Met mij in de keuken lukt dit waarschijnlijk wel! Van hapjes maken voor een verjaardag, je vrienden blij maken met één van mijn gerechten of sushi maken met je vriendinnen. Alle vragen zijn welkom.

 WELKOM IN DE KOOKWERELD VAN REINDERSFOODFASHION

Een catering bij u thuis of op locatie?!  Romé Reinders is de oprichtster van Reindersfoodfashion en deelt haar liefde voor koken het liefst met iedereen. De catering mogelijkheden van Reindersfoodfashion zijn dan ook zeer uitgebreid. Van een opdracht voor 400 personen tot een thuisdiner waarbij zij zelf in de keuken staat en uitserveert, alles is mogelijk. Romé blijft zich altijd ontwikkelen op het gebied van foodtrends, originele recepten en haar creatieve kookkunsten om zo voorop te kunnen blijven koken. Reindersfoodfashion denkt graag mee met de wensen van uw foodparty.

Voor een foodparty aan huis is Reindersfoodfashion genoodzaakt uw eigen keuken te gebruiken, uiteraard wordt er samen gekeken naar “hoe alles werkt”, wordt er netjes gekookt en wordt de werkplek schoon achtergelaten. De kookspullen- en toebehoren neemt Romé zelf mee, ook bereid zij alles zo goed mogelijk voor dat ze rustig en gezellig haar gang kan gaan. Het is vanzelfsprekend dat alle gerechtjes eruit komen te zien als plaatjes en mooi uitgeserveerd worden met alles erop en eraan.

Heeft u meer vragen? Vul dan het contactformulier bij contact in en ik zal zo snel mogelijk een antwoord- en offerte op maat terug sturen.
Liefs Romé
© COPYRIGHT REINDERSFOODFASHION | WEBDESIGN & DEVELOPMENT - CUSTOM WAVE