SDB Flowers and Styling

Hoi! Mijn naam is Sabrina de Bruin, ik ben Flower Artist en Styliste. De liefde voor het bloemenvak en styling is er altijd al geweest, vroeger plukte ik al wilde veldbloemen en maakte hier de meest bijzondere creaties mee. Daarnaast was mijn slaapkamer de ideale plek om de stylist in mijzelf naar boven te halen. Elke week vond er een grote verandering plaats en schoof ik met mijn meubels en accessoires tot ik weer een compleet andere indeling had, uren kon ik hier mee bezig zijn.

In 2015 behaalde ik mijn diploma ‘Specialiste Natuur en Vormgeving’. Door de vele bijzondere stage en werkplekken heb ik mijn eigen style en visie kunnen ontwikkelen. Van Amsterdam, naar Deventer en van Aruba tot Beverwijk, mijn motto is niet voor niets; ‘Ik wil alles eruit halen wat erin zit!’. Ik ben nog elke dag ontzettend dankbaar voor al deze bijzondere ervaringen.

Ook in het jaar 2015 ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf: SDB Flowers and Interior. Ondertussen heb ik al heel veel mooie projecten met plezier mogen afronden, bruids en rouwbloemwerk, (kantoor) beplantingen, complete kerst huizen, decoraties op beurzen/evenementen, styling adviezen, inrichten van showrooms, het maken van arrangementen met zijde bloemen, het stylen van huizen en diverse winkels en ga zo maar door…
Mijn vak is ontzettend divers en uitgebreid. De combinatie van bloemen en interieur is voor mij het leukste wat er is, de afwisseling maar ook vooral de uitdaging telkens weer. Ik werk vooral graag met echte seizoen ‘s producten, daarom ben ik zo gek op alle verschillende seizoenen in Nederland, ‘Elk seizoen heeft zijn eigen bloem’!

Naast de mooiste boeketten in vazen lever ik ook veel interieur accessoires. De vraag naar deze accessoires is steeds groter geworden en daarom heb ik een collectie bijzondere en unieke interieur accessoires samengesteld die continu zal veranderen. Ik verander ook hierin graag met de seizoenen mee, elk seizoen heeft zijn eigen charme met steeds een andere emotie. Dit zie je altijd terug in je eigen huis en interieur! Veel shop plezier!

Liefs Sabrina