Filter

Resultaat 1–16 van de 30 resultaten wordt getoond

Reinders vest

Reinders Foodfashion is jouw fashionpartner voor het scoren van een trendy vest of trui. Met een grote passie voor zowel koken als kleding vind je in onze winkel een combinatie hiervan. Breng een bezoek aan de winkel, kies een fantastische outfit uit en geniet ondertussen van de zelfgemaakte gerechten en een kopje koffie aan de lange bar.

Bezoek Reinders Foodfashion en ontdek de truien en vesten uit het assortiment

Regelmatig kopen wij de leukste items in. Zo verkopen wij bij Reinders Foodfashion naast vesten en truien ook schoenen, kleding, sieraden, accessoires en verschillende producten om je interieur een boost te geven. Jouw modehart gaat geheid sneller kloppen zodra je onze collectie hebt gezien! Wij verkopen verschillende hippe merken, zoals Loavies en Most Wanted. Daarbij leggen wij de focus op de normale maten, waardoor er een ruime keuze is in de maten 38 en 40.

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis

Bestel jij een vest of trui bij Reinders Foodfashion op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heb jij jouw pakketje morgen al in huis. Zo hoef je nooit lang op jouw nieuwe items te wachten. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel om een kijkje in ons assortiment te nemen. We helpen je daar graag verder en geven advies wanneer je dat wenst.