WELCOME TO OUR STORY

HI, IK BEN ROMÉ REINDERS

30 jaar en eigenaresse van het concept Reindersfoodfashion (RFF) in Beverwijk.  RFF is een dameskledingzaak en verkoopt toonaangevende merken zoals Loavies, Bronx, Unique the Label en My Jewellery en natuurlijk Reinders, wat ons famillie merk is. Dit zijn eigenlijk allemaal  merken die op dit moment hip en happening zijn. Vorig jaar heb ik ook mijn eigen kookboek gelanceerd, omdat mijn passie dus food en fashion is. Het kookboek heet ‘Koken voor de hele straat’ en daar ben ik mega trots op!

 

– x x x –

DANIËL

Dani en ik zijn inmiddels 5 jaar samen en hebben twee lieve pommetjes Chapo en Gamba. Daniël steunt mij in elk idee en wij hebben veel gemeen. Op 10 maart 2018 hebben Dani en ik de winkel Reindersfoodfashion geopend. Een prachtige winkel op de Breestraat 8 in Beverwijk waar wij samen dag in dag uit aan het werk zijn. Wij zijn mega gelukkig met al onze lieve vrienden/collega’s en familie om ons heen. Veel mensen weten niet dat Reindersfoodfashion onze winkel is, maar Daniel bikkelt net zo hard als ik.

JULIE EN MARIE

Mijn tweelingzusjes Julie en Marie hebben een eigen kledinglijn genaamd “Reinders”. Het merk is helemaal hip en happening en in onze winkel hebben wij elke style, maat en kleur van het merk hangen! Natuurlijk omdat ik ook een “Reinders” ben en alles van het merk mooi vind!

Reindersfoodfashion staat bekend om de exclusieve merken en een uitgebreid assortiment
in alle prijsklassen. Voor ieder wat wils dus!

Wij ontvangen alle klanten in een warm bad van gezelligheid, een ongedwongen sfeer en geven
de beste service. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Neem gezellig je partner of vriend(in) mee
want de cappuccino staat klaar.

Hopelijk tot snel!

Liefs team RFF