Hi, ik ben Romé Reinders,

28 jaar en eigenaresse van Reindersfoodfashion!

Gek op FOOD & FASHION! Koken is mijn passie en om mensen blij te maken in de winkel met de mooiste outfits en met mijn gerechtjes vind ik al hélemaal leuk!

Hoe mijn liefde voor food en fashion begon kun je lezen in mijn kookboek “koken voor de hele straat”. Met meer dan 80 recepten en de mooiste foto’s van natuurlijk Food & Fashion!

DANIËL

Dani en ik zijn inmiddels 3 jaar samen en hebben twee lieve pommetjes Chapo en Gamba. Daniël steunt mij in elk idee en samen hebben wij veel gemeen. Op 10 maart 2018 hebben Dani en ik de winkel Reindersfoodfashion geopend. Een prachtige winkel op de Breestraat 8 in Beverwijk waar wij samen dag in dag uit aan het werk zijn. Wij zijn mega gelukkig met al onze lieve vrienden/collega’s en familie om ons heen. Veel mensen weten niet dat Reindersfoodfashion onze winkel is, maar Daniel bikkelt net zo hard als ik.

TWEELINGZUSJES

Mijn tweelingzusjes Julie en Marie hebben een eigen kledinglijn genaamd “Reinders”. Het merk is helemaal hip en happening en in onze winkel hebben wij elke style, maat en kleur van het merk hangen! Natuurlijk omdat ik ook een “Reinders” ben en alles van het merk mooi vind!

FOODFASHION

Mijn eten moet er goed uitzien en net zo lekker zijn als dat het eruit ziet! Dit vind ik erg belangrijk.
Ik ben 6 jaar geleden begonnen met mijn eigen bedrijfje Cupcakes by Romé. Dit werk deed ik naast mijn MBO horeca ondernemer manager opleiding. Het ging erg goed en soms neem ik nog een opdracht aan. Ook hierbij vind ik het belangrijk dat de cupcakes écht om te smullen zijn en er niet alleen ‘mooi uitzien’.

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool opleiding: Facility Management. Niet alleen ben ik blij met mijn harde werk voor mijn Bachelor diploma, maar ook heb ik mijn soulmate en liefde daar leren kennen!

Om mijn passies voor fashion en koken te combineren ben ik in 2017 gestart met mijn eigen winkel “Reinders Foodfashion”. In mijn gouden store komen deze 2 passies écht samen! In de winkel vind je iedere week nieuwe fashion items, kun je mij van alles vragen over food en vind je altijd een lekker hapje.

Naast de winkel verzorg ik met “Golden Catering” te gekke cateringen met mijn golden sushibar, golden burgerbar en golden cocktailbar.
Want mijn liefde voor koken deel ik het liefst met iedereen!