Reinders entarsia

Entarsia gebreide Reinders kleding

Bij Reinders Foodfashion kun je de Entarsia style van Reinders kopen. Deze style is vernoemd naar de manier van breien. Van broeken tot T-shirts en van schoenen tot sweaters: wij hebben het allemaal! Je kunt bij ons jouw favoriete Entarsia Reinders items online of natuurlijk in de winkel kopen voor persoonlijk advies!

Reinders kleding met een entarsia gebreide stof

Bestel Entarsia gebreide kleding van Reinders! De Entarsia style collectie staat bekend om de heerlijke stretch van de items en bestaat uit een rok, legging, korte legging, top en een open back sweater. Ook verkopen wij verschillende broeken en andere Entarsia gebreide kleding van Reinders. Ben je op zoek naar een specifiek kledingstuk of accessoires, zoals een trendy riem of stoere Bronx sneakers? Bekijk dan ons ruime assortiment of neem een kijkje bij onze sale voor de leukste kleding tegen scherpe prijzen!

Bestel online of kom langs voor een persoonlijke service

Als je jouw nieuwe kleding zo snel mogelijk wilt dragen, kun je deze op werkdagen voor 17.00 uur bestellen. Wij sturen jouw bestelling dan dezelfde dag nog naar jou op. Plaats je een bestelling boven de € 75,-? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Wij begrijpen dat je soms een bepaald kledingstuk eerst wilt passen, voordat je het koopt. Daarom ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Beverwijk, nabij Haarlem. Hier ontvangen we jou graag met een bakje koffie en krijg je altijd persoonlijke aandacht. Wij zorgen ervoor dat je met een goed gevoel weer de deur uit loopt!