Reinders Laila

De nieuwe kledinglijn van Reinders genaamd Laila

Deze zomer hebben wij de geweldige Reinders style genaamd Laila binnengekregen. Deze style is vernoemd naar de moeder van Julie en Marie en is net als de Entarsia style super stretchy! De Reinders Laila style kun je bij ons online kopen, maar natuurlijk ook in onze winkel in Beverwijk voor persoonlijk advies.

Een unieke Reinders kledinglijn van Laila

In de nieuwe kledinglijn van Laila Reinders vind je verschillende unieke kledingstukken die je goed met elkaar kunt combineren voor de perfecte outfit. Het aanbod zal heel divers zijn, waardoor er altijd iets bij zit dat aan jouw wensen voldoet. Denk aan een leuke jurk, een Laila rok of een mooie broek. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, zoals Baby Pink, True Black, Mauve en nog veel meer. Wij hebben super veel keuze uit verschillende Reinders styles die je bij ons kunt shoppen.

Bestel al jouw kleding eenvoudig online

De Reinders Laila style kun je eenvoudig bij ons online bestellen. Boven de € 75,- profiteer je van gratis verzending! Wij verkopen reguliere maten en zorgen voor een uniek assortiment. Bestel je op een werkdag voor 17.00 uur, dan versturen wij jouw bestelling dezelfde dag nog. Je profiteert van een snelle levering!