Reinders letters ketting zilver

59.99

Reinders letters ketting zilver

we love the reinders sieraden, shop het allemaal hier!

De Reinders wording necklace diamonds is een nieuwe variant van de huidige Reinders headlogo necklace. Deze nieuwe variant beschikt over strassstenen en is oorzien van de headlogo’s van reinders die aan het kettinkje hangen.

Leuk te combineren met de One piece headlogo earring of met de Headlogo stud earrings.

● Let op! Wegens Hygiene mogen de sieraden niet geruild/geretourneerd worden!

Wij raden het af om de sieraden met strasstenen aan water of andere vloeistoffen blood te stellen. Dit in verband met de lijm waar de strasstenen mee vastzitten.

bekijk hier alle nieuwe oorbellen, armbanden en kettingen.

Reindersfoodfashion, the Golden store in Beverwijk, gemakkelijk te bereiken per OV en auto met parkeergelegenheid voor de deur. DE Luxe dames boutique met een breed assortiment merken. Zoals: Reinders, Reinders kids, Reinders Jewels, MeauxMeaux, Most Wanted, Loavies, BRONX, Gas Bijoux My jewellery, Meaux Meaux, Richmond, en nog veel meer. Kom gezellig shoppen onder het genot van een kopje koffie, wat lekkers en persoonlijke aandacht voor iedere klant.

Elke laatste zondag van de maand hebben wij koopzondag op deze dag zijn wij geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op onze koopzondag zorgen wij altijd voor wat extra (foodfashion) denk dan aan een heerlijk hapje en drankje persoonlijk verzorgt door Romé! Tot snel bij ons in de winkel en online!

Reinders letters kettingzilver

Wissen
Artikelnummer: 3767 Categorieën: , , ,
 

Extra informatie

Color

Brand

Season

Size