Reinders shirt

Een uniek Reinders shirt

Reinders Foodfashion is dé plek waar je een Reinders shirt en bijpassende broek koopt volgens de laatste trends. Wij doen onze eigen inkoop waardoor wij de leukste items van de beste kwaliteit voor jou hebben hangen. Wij nemen dan ook wekelijks nieuwe kleding op in ons assortiment. Hierdoor is het regelmatig bezoeken van onze winkel in Beverwijk, in de omgeving van Haarlem, of onze webshop altijd een feestje.

Bestel bij ons een Reinders shirt en maak jouw outfit compleet

In het ruime assortiment van Reinders Foodfashion vind je reguliere maten en veel one-size kleding. Zo zit er altijd wel een tof shirt van Reinders bij dat perfect bij jou past. Wij focussen ons niet op piepkleine modellenmaatjes, maar juist op de normale maten (38 en 40). Dit zijn namelijk de maten waar de meeste vrouwen in Nederland zich mee identificeren. Wij hebben wekelijks nieuwe kleding in ons assortiment volgens de laatste trends, zoals sweaters en entarsia gebreide kleren. Zo loop jij er elke dag weer stijlvol bij! Laat je verrassen en kies bij ons uit trendy modemerken zoals:

  • Most Wanted
  • Loavies
  • Bronx
  • My Jewelly
  • Bijoux
shirt diamonds black/gold

Wees er snel bij en bezoek onze winkel

Wij gaan in onze winkel voor een persoonlijke aanpak en heten je dan ook van harte welkom om een hip Reinders shirt te kopen. Neem plaats aan onze bar van maar liefst acht meter lang en geniet van een kopje koffie die we klaar hebben staan. Ondertussen helpen wij jou aan een outfit die echt bij je past. Bij Reinders Foodfashion vind je niet alleen een hip shirt, maar ook verschillende schoenen, sieraden, accessoires en interieurbenodigdheden, zoals kaarsen en kussens. Kom daarom snel eens langs in onze winkel of bestel eenvoudig online.