Reinders sweater

Reinders sweater

Reinders Foodfashion is dé plek waar jij een fijne sweater koopt voor aankomend seizoen. Zo’n sweater die je het liefst nooit meer uittrekt, omdat deze lekker zit en bovenal fashionable is. Wij bieden je een ruim assortiment met diverse items. Zo slaag je dus altijd als je op zoek bent naar een trendy sweater van het merk Reinders!

Bestel jouw favoriete Reinders sweater online of in onze winkel

Onze Reinders Foodfashion winkel in Beverwijk, nabij Haarlem, zit bomvol modieuze sweaters, vesten, broeken, jurken van Unique the Label en nog veel meer. Je kunt bij ons terecht voor een Reinders sweater in verschillende kleuren en maten. Vol passie gaan wij graag aan de slag om jou van een mooie outfit te voorzien. In onze winkel kan je namelijk van top tot teen aangekleed worden! Naast liefde voor fashion, hebben wij ook liefde voor food. Daarom staan er regelmatig heerlijke, zelfgemaakte hapjes voor je klaar. Zo geniet ook jij van de combinatie van food en fashion!

Zoek jouw favoriete items uit

Kom langs bij Reinders Foodfashion en koop jouw favoriete sweater of ander kledingstuk, zoals een comfortabel pak, in onze winkel. Van maandag tot en met zaterdag is onze winkel geopend en op donderdag ontvangen we je ook graag tijdens de koopavond. Dus waar wacht je nog op? Kom snel langs of plaats online jouw bestelling. Een vrouw kan immers nooit genoeg kleding hebben!