Reinders tracking pants

Reinders tracking pants

Een Reinders tracking pants zit heerlijk vanwege de zachte stof en ziet er heel vrouwelijk uit. Wij verkopen verschillende soorten tracking pants, waardoor jouw favoriete kleur of stijl er zeker bij zit! Zo vind je bij Reinders Foodfashion onder andere tracking pants met tape op de zijkant. Tussen deze tape staat het logo en de naam van Reinders in het zwart.

Comfortabele en vrouwelijke Reinders tracking pants

Combineer een Reinders tracking pants met een bijpassend tracking vest en je outfit is eigenlijk al compleet! Als je het combineert heb je een pak dat je binnen- én buitenshuis aan kunt trekken. Onze tracking pants bevatten aardig wat stretch, waardoor je een maat kleiner kunt bestellen dan normaal. Kies uit verschillende kleuren, zoals Blue, Black, Olive of Grey. Zoek je nog gave schoenen voor onder de tracking pants? Bestel dan stoere sneakers van het merk Bronx. Natuurlijk kun je er ook mooie hakken onder aan doen om het nog vrouwelijker te maken. Wil je ook graag een ander comfortabel pak bestellen? Bekijk dan onze twin sets en kies jouw favoriete kleur.

Maak gebruik van onze uitstekende service

Bestel een tracking pants en tracking vest van Reinders eenvoudig in onze webshop. Plaats je een bestelling van boven de € 75,-? Dan is de verzending van jouw bestelling geheel gratis! Wil je de tracking pants of het vest liever eerst passen? Kom dan langs in onze winkel in Beverwijk, nabij Haarlem, en pas de verschillende kleding onder het genot van een kopje koffie. Onze medewerkers geven je graag deskundig advies en helpen je bij het vinden van de perfecte kleding!