Reinders twin set

Reinders twin set

Draag je vaak een Reinders twin set en wil je graag een nieuwe kopen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Reinders Foodfashion. Wij verkopen al meerdere jaren verschillende twin sets en door het grote succes komen ze jaarlijks terug. Dankzij ons grote assortiment is er voor iedereen genoeg keuze.

Bekijk ons grote assortiment en bestel de Reinders twin set die bij jou past

Een twin set van Reinders bestaat uit twee onderdelen en is een combinatie van een broek en een bijpassende sweater. Deze zijn van dezelfde stof met veel stretch gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de broek en de sweater heerlijk comfortabel zitten. Bij Reinders Foodfashion kun je terecht voor een twin set in verschillende kleuren. Zo hebben wij de volgende kleuren in ons assortiment:

  • Crème
  • Black
  • Dark Blue
  • Dark Olive
  • Dark Brown

In ons ruime assortiment vind je nog veel meer verschillende kleding van het merk Reinders. Denk onder andere aan een comfortabele sportlegging, broeken, schoenen en stijlvolle pakken.

Bestel online of bezoek onze winkel

Wanneer je de perfecte Reinders twin set hebt gevonden, bestel je deze eenvoudig en snel in onze webshop. Voor een bestelling vanaf € 75,- hoef je geen verzendkosten te betalen. Bestel je de twin set op een werkdag voor 17.00 uur, dan versturen wij jouw pakket dezelfde dag nog waardoor je nog sneller van je nieuwe kleding kunt genieten. Als je de twin set eerst wilt passen voordat je hem koopt, ben je ook altijd van harte welkom in onze fysieke winkel in Beverwijk, nabij Haarlem. Hier helpen wij je graag bij het vinden van jouw perfecte kleding.