Bedenktijd & retourneren

Het formulier hiernaast kunt u downloaden voor het retourneren van uw bestelling. Zorg ervoor dat alles correct is ingevuld zodat ons team alles zo snel mogelijk kan verwerken. Indien wij gegevens missen kunnen wij de retour niet accepteren. Zodra de retour is verwerkt volgt er een bevestigingse-mail.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Voor klanten van Reindersfoodfashion geldt een bedenktijd van 14 dagen.

Let op!  Sieraden (wegens hygiënische redenen) en sale items vanaf de 50% korting mogen niet worden geruild of geretourneerd.

Wij adviseren u het pakket met een waarde boven €75 verzekerd retour te sturen.

Hoe kun je jouw pakket retourneren:

Stap 1: Voeg het retourformulier bij uw bestelling. Heeft u deze niet meer? Download dan het retourformulier en vul alle gegevens in. U kunt de onderkant eraf knippen om als adreslabel te gebruiken.

Stap 2: Stuur uw product altijd terug in de originele verpakking, met originele labels en prijskaartjes aangehecht. Het artikel mag niet zijn gedragen, gewassen of sporen van gebruik bevatten. Ook dient het artikel vrij te zijn van luchtjes als parfum, rook of zweet.

 

Indien er sprake is van het bovenstaande heeft Reindersfoodfashion het recht om de retour af te keuren en op de kosten van de consument te retourneren aan de consument.

Stap 3: Breng het pakketje naar een post kantoor en verstuur het retour. De kosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening.

 

Kan ik mijn bestelde product ook ruilen?

Helaas hebben wij geen omruil systeem. U kunt het best het gewilde item opnieuw online bestellen en de oude retourneren. Wij doen er alles aan jouw retour zo snel mogelijk te verwerken.

 

Ik heb een verkeerd / beschadigd artikel ontvangen

Mail uw klacht naar info@reindersfoodfashion.nl

 

Welke gegevens hebben wij nodig?

  1. Uw ordernummer of bon
  2. Duidelijke foto’s van het mankement

Retouradres:

Reindersfoodfashion
T.a.v. Webshop
Breestraat 8
1941 EJ Beverwijk