Bedenktijd & retourneren

Wanneer de geleverde artikelen niet voldoen aan uw verwachtingen kunt u deze uiteraard retourneren. Het formulier hiernaast kunt u downloaden voor het retourneren van uw bestelling. Zorg ervoor dat alles correct is ingevuld zodat ons team uw retour zo snel mogelijk kan verwerken. Indien wij gegevens missen kunnen wij uw retour niet accepteren. Zodra de retour is verwerkt volgt hiervan een bevestigingsmail die wordt verstuurd naar het bij ons bekende e-mail adres.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Voor klanten van Reindersfoodfashion geldt een retourtermijn van 14 dagen.

Let op!  Sieraden (wegens hygiënische redenen) en sale items vanaf  50% korting mogen niet worden geretourneerd.

Wij adviseren u om een pakket met een waarde boven de €75 verzekerd retour te sturen naar ons.

Hoe kunt u uw pakket retourneren:

Stap 1: Download het retourformulier en vul alle gegevens volledig in. U kunt de onderkant eraf knippen om als adreslabel te gebruiken.

Stap 2: Stuur uw product altijd terug in de originele verpakking, met originele labels en prijskaartjes aangehecht. Het artikel mag niet zijn gedragen, gewassen of sporen van gebruik bevatten. Ook dient het artikel vrij te zijn van luchtjes als parfum, rook of zweet.

Indien er sprake is van het bovenstaande heeft Reindersfoodfashion het recht om uw retour af te keuren en op de kosten van de consument te retourneren aan de consument.

Stap 3: Breng het pakketje naar een post kantoor en verstuur het retour. De kosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening.

 

Kan ik mijn bestelde product ruilen?

Helaas hebben wij geen omruil systeem. U kunt het ongewenste artikel naar ons retourneren en het gewenste artikel opnieuw online bestellen. Wij doen er alles aan uw retour zo snel mogelijk te verwerken.

Kan ik mijn bestelde product in de winkel terug brengen of ruilen?

Ja! U kunt uw online bestelling ook in onze winkel retourneren. Wij zorgen er voor dat uw retour zo snel mogelijk wordt verwerkt. Wij zullen het bedrag terugstorten op het bij ons bekende rekening nummer of uw Klarna factuur annuleren. Helaas kunt u uw online bestelling niet in de winkel omruilen voor een ander artikel.

Ik heb een verkeerd / beschadigd artikel ontvangen

Heeft u een klacht over een artikel? Wat vervelend! U kunt uw klacht mailen naar info@reindersfoodfashion.nl

Welke gegevens hebben wij nodig?

  1. Uw ordernummer of aankoopbewijs
  2. Duidelijke foto’s en een omschrijving van het mankement

Retouradres:

Reindersfoodfashion
T.a.v. Webshop
Breestraat 8
1941 EJ Beverwijk