Bedenktijd & retourneren

Voor klanten van Reindersfoodfashion geldt een bedenktijd van 7 dagen. Dit bekent dat je 7 dagen hebt om na ontvangst van de bestelling aan te geven dat je het pakket wilt terugsturen of wilt omruilen. Hierna heb je ook nog 7 dagen de tijd om het pakket terug te zenden.

Let op!  Sieraden, zoals oorbellen (wegens hygiënische redenen), en SALE items mogen niet worden geruild of geretourneerd.

Als je iets terugstuurt, vragen wij jouw gegevens om alles goed te kunnen verwerken. Zo kunnen wij er zeker van zijn wie het pakket heeft teruggestuurd. Volg de volgende stappen:

Hoe kun je jouw pakket retourneren:

Stap 1: Voeg de originele pakbon bij de zending. Vermeld hierop dat het een retour betreft.
Heb je deze niet meer? Download dan het retourformulier, vul deze in en voeg deze bij de bestelling. Je kunt de onderkant eraf knippen om als adreslabel te gebruiken.
Stap 2: Het product indien mogelijk, in originele verzendverpakking retourneren met bijbehorend prijskaartje aan het item. We vragen je alles netjes in te pakken!
Stap 3: Breng het pakketje naar een PostNL punt en verstuur het retour. De kosten voor deze retourzending zijn voor eigen rekening.

Na ontvangst van de producten zullen wij je per email een bevestiging sturen. Ook zullen wij het betaalde bedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retour terugstorten.

We vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product. Geopende producten waarbij het prijskaartje mist of het product gedragen is nemen wij niet terug.

Zijn er onduidelijkheden of wil je meer informatie stuur ons een e-mail naar webshop@reindersfoodfashion.nl

Retouradres:

Reindersfoodfashion
T.a.v. Webshop
Breestraat 8
1941 EJ Beverwijk